Ieri, 6 decembrie 2009, în România a avut loc turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Desfăşurarea acestora a fost presărată cu nenumărate semnale de fraudare, prezente în permanenţă în cadrul ştirilor. La închiderea urnelor 3 din cele 4 institute de sondare a opiniei publice contractate pentru acest scrutin îl dădeau câştigător pe Mircea Geoană împreună cu echipa sa din care face parte şi Crin Antonescu, la o diferenţă variind între 1 şi 4 procente faţă de contracandidatul Băsescu Traian.

În dimineaţa de 7 decembrie 2009, Biroul Electoral Central îl anunţă, în cadrul rezultatelor parţiale obţinute după numărarea a 98,69 din totalul voturilor, învingător pe Băsescu Traian cu o diferenţă de 0,86 procente faţă de contracandidatul Mircea Geoană.

În acest moment şansele ca Băsescu Traian să fie declarat câştigător sunt mari. Pentru mine şi o mare parte a prietenilor mei e clar că acest fapt survine în urma unei fraude de proporţii. De aceea am hotărât deschiderea acestui mic protest online, iar alături de suportul vostru, al tinerilor din primul rând, să-i ajutăm şi pe compatrioţii noştri să-şi deschidă ochii şi să vadă ţara asta exact cum este ea.

Pe urmă putem începe cu adevărat schimbarea. Nu fugiţi să vă căutaţi paşapoartele încă. Să mai incercăm o dată.

Anunțuri